Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ...

Έσπασε ο διάολος το ποδάρι του...


Μου ξανατηλεφώνησαν ξανά "μεσημεριάτικα" πριν κανά 2 μέρες.

Καθώς χτυπούσε το τηλέφωνο και έβλεπα το νούμερο, πίστευα πως πάλι θα σηκώσω το ακουστικό και δεν θα απαντήσει κανείς.

Παρόλα αυτά σήκωσα το τηλέφωνο και "Ω! Ναι!" μου απάντησε κάποια Κυρία λέγωντας : "Σας τηλεφωνώ από την εταιρία WIND και μπλά, μπλά, μπλά..."

ΣΧΕΔΙΟ Α!

Της απάντησα :"Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που σας ακούω να το λέτε".

Ξαφνιάστηκε και φυσικά με ρώτησε το γιατί χαίρομαι τόσο πολύ, περιμένωντας μάλλον ν'ακούσει κάτι σχετικό με την εταιρία της WIND.

Της απάντησα : "Xαίρομαι, γιατί επιτέλους ξέρω ποιά εταιρία είναι αυτή που σας επιτρέπει να ενοχλείτε τον κόσμο εν ώρα κοινής ησυχίας".

Προσπάθησε να δικαιολογηθεί, πως δεν ήθελε να με ενοχλήσει και πως ζητούσε συγνώμη.

ΣΧΕΔΙΟ Β!

Τότε την ρώτησα αν μπορεί να ζητήσει συγνώμη και από τα τρίδυμα νεογνά πού έχουμε σπίτι και μόλις ξύπνησαν από τον θόρυβο του τηλεφώνου με αυτή την κλήση της μεσημεριάτικα.

Η κυρία ξαφνιάστηκε τόσο για τα τρίδυμα νεογνά όσο και για το ότι δεν χαμήλωσα το τηλέφωνο αφού δεν ήθελα να ξυπνήσουν από τον όποιο θόρυβο.

Συνέχισε να μου ζητάει συγνώμη και πως λυπάται πολύ που ξύπνησαν τα τρίδυμα νεογνά.

ΣΧΕΔΙΟ Γ!

Την ρώτησα μήπως ξέρει κάποιο καλό "νανούρισμα" για να ψιθυρήσει μέσω του τηλεφώνου στα τρίδυμα νεογνά για να ξανακοιμηθούν.

Γεμάτη άγχος και συμπόνια, η κυρία θυμήθηκε το κλασικό νανούρισμα "κοιμήσου και παρήγγειλε". Της "παραγγέλνω" λοιπόν να το ψιθυρίσει στο τηλέφωνο.Η Κυρία γεμάτη τύψεις και με μητρικό φίλτρο για τα τρίδυμα νεογνά που ξύπνησε, άρχισε να τραγουδάει το "νανούρισμα".

Κάποια δευτερόλεπτα μετά όμως και μην ακούγωντας καθόλου φωνές από μωρά, η Κυρία με ρώτησε πως είναι δυνατόν να είναι τόσο ήσυχα και να μην ακούγονται καθόλου οι φωνές τους.(Και εδώ γελάνε...χοχοχο)

"Μα κυρία μου", απάντησα "λυπάμαι πολύ αλλά μόλις θυμήθηκα πως δεν έχω τρίδυμα νεογνά".

Γεμάτη έκπληξη και θυμό η κυρία μετατράπηκε σε "ταύρο" και με ρώτησε "με δουλεύετε κύριε?".

"Μα φυσικά Κυρία μου και σας δουλεύω". "Γιατί πως αλλιώς θα σας έδειχνα πως νιώθει ο κάθε πολίτης που τον έχετε παρενοχλήσει εν ώρα κοινής ησυχίας και μετά απλώς του ζητάτε συγνώμη?"

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :

Καθώς κατέβαζα το ακουστικό, ακούω την "φωνούλα" της Κυρίας να στριγγλίζει γεμάτη "πάθος" και "θυμό".

WIND συμπολίτες μου, WIND και "όσα παίρνει ο άνεμος"....χαχαχα

2 σχόλια:

  1. Xαχαχαχα Θεική ανάρτηση...Πραγματικά υποκλείνομαι! Η αλήθεια είναι πως μια κρίση καφρίλας μ έχει πιάσει και μένα τελευταίως! Μακαρι να με πάρει και μενα τηλέφωνο...Θα καλοπεράσει χαχαχα :P :P :P Είσαι μυαλό ;)
    Φιλιά,καλό Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρονια πολλα καλη χρονια να εχεις με υγεια αγαπη και δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή