Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Πολύ καλά πήγε η ψαριά κ. Ψαρά!! Μπράβο!!

                                                                                                                          Μάλλον αρχίζει να ξεθολώνει το τοπίο!
Με αγκίστρι το marianaonice o κ. Ψαρράς ήθελε φαίνεται τελικά να ψαρέψει την αθώωση της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας που δικαζόταν τη Δευτέρα με μήνυση του Πλεύρη σε βάρος των τριών στελεχών της, και ο κ. αμερόληπτος και έγκριτος δημοσιογράφος εξετάστηκε ως μάρτυρας επιδεικνύοντας το μπλογκ της marianaonice για να αποδείξει ότι στο δικαστικό σώμα κρύβεται ρατσιστικό και ναζιστικό κύκλωμα δικαστών που μέσα από το δήθεν μπλογκ της δικαστή, επικοινωνούν μεταξύ τους!!!
Χαχαχαχα!!! πολύ ωραίο σενάριο, να ανοίξουμε μπλογκ να το διηγηθούμε!!χαχαχαχα!!!
Και αυτό που μας τρομάζει είναι ότι το κάνατε σε μια ανώτερη δικαστή!

Σας περιμένουμε πάντως κ. Ψαρρά στην εκπομπή μας την Παρασκευή το βράδυ στις 9.30΄, αν έχετε την ευγενή καλωσύνη, να μας λύσετε τη μοναδική μας απορία:
Πώς δώσατε στοιχεία και διαπομπεύσατε έναν πολίτη, όποιος κι αν ήταν αυτός, δεν μας ενδιαφέρει, χωρίς άρση απορρήτου και πολύ περισσότερο χωρίς να κριθεί η καταγγελία της νεαρής μεν, αλλά πανίσχυρης απ' ό,τι αποδεικνύεται δικηγορου, κας. Κωνσταντοπούλου, με τελεσίδικη απόφαση?

Θα μας πείτε βέβαια, τώρα ότι δεν προκάνατε να περιμένετε την τελεσίδικη απόφαση, και τη νόμιμη άρση απορρήτου αφού η δίκη ήταν τη Δευτέρα και άρα το δημοσίευμα έπρεπε να γίνει τάχιστα!!
Και γι΄αυτό έγινε την ΚΥΡΙΑΚΗ, ενώ η καταγγελία - αναφορά είχε κατατεθεί μόλις την Πέμπτη στον κ. Εισαγγελέα!! Αυτό θα πει ταχύτητα!! Εν τω άμα και το θάμα καταλύουμε τα πάντα και γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι όλους τους νόμους του κράτους!!
Φανταζόμαστε τι θα γινόταν σε έναν απλό Έλληνα πολίτη!!!

Πω πω αλήθειες που επιβεβαιώνονται!!

ΠΗΓΗ :http://enomenoiblogers.blogspot.com
Που πάμε ωρέεεε???


1 σχόλιο: