Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

"ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΓΚΙΟΛΙΑ"

"Δάσκαλε, εγώ δεν είμαι το τόξο σήμερα,
  αλλά το βέλος που εκτοξεύεται στο αύριο"...
Πόσο πιο απλά να περιγράψει κανείς τον ήρωα που έγινε το καθημερινό βέλος της αλήθειας, ενάντια σε κάθε διεφθαρμένο ΜΜΕ. Ο άνθρωπος που έδωσε υπόσταση στο όραμα που λέγεται μπλόγκ "troktiko" με παγκόσμια αναγνώριση επισκεψιμότητας, και που ποτέ δεν πούλησε στο  βωμό του κέρδους τους φίλους του. Και όμως θα μπορούσε να πλουτίσει, αν το ήθελε...

Αντιμέτωπος με τα σημερινά "τσακάλια" των ΜΜΕ, έτρεχε μετά από κάθε μύνηση εναντίον του να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα χωρίς να κρύβεται. Μας απέδειξε ότι οι αληθινοί άνδρες μπορούν να αντιμετωπίζουν τους ψευτόμαγκες δημοσιογράφους, είτε αυτοί λέγονται Χατζηνικολάου, είτε Τριανταφυλλόπουλος.

Παρακάτω μερικά παλιά αποσπάσματα για να μην ξεχνάμε ποιοί ήταν οι διώκτες του και πόσο ανήθικοι είναι οι σημερινοί δημοσιογράφοι των "παραθύρων" στην ΤV με την πουδραρισμένη "μάπα" τους.
Κάπου εδώ ταιριάζει και το γνωστό γνωμικό που λέει : 
"τους εχθρούς μου τους γνωρίζω, τους φίλους μου όμως όχι"...

15/02/2010

Ο Σωκράτης Γκιόλιας κατήγγειλε ανοιχτά τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο "ΘΕΜΑ 98,9" διαβάστε:

- "Ο Μάκης ήταν αυτός που ξεκίνησε μια άθλια συκοφαντική επίθεση στις 31-12-2008 και ενώ προσωπικά είχα στείλει επιστολή μετά την παραίτηση μου ότι τον ευχαριστώ.

- "Δεν ντρέπεται που μου βάφτισε και το παιδί μου; Θα είμαι παρόν σε όσα αυτόφωρα και όσες διώξεις γίνουν χωρίς να κρύβομαι όπως έκανε αυτός στην βίλα του στην Εκάλη όταν έπρεπε να περάσει αυτόφωρο και τον κάλυπταν και οι αστυνομικοί του".

- "Όταν κάναμε εκπομπές με παρακαλούσε να μην φύγω γιατί ήμουν ο δίδυμος πύργος του όπως έλεγε το 2002".

- "Δεν πάταγε καθόλου στο γραφείο την τελευταία δεκαετία και του τα δίναμε όλα έτοιμα και εκτυπωμένα 1 ώρα πριν βγει στην εκπομπή. Δεν ήξερε ούτε τα θέματα που έβγαιναν στον αέρα"

- "Στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" πήγαινε μόνο κάθε Παρασκευή για 3 ώρες και την εφημερίδα έβγαζαν ο Θέμος με τον Καραμήτσο και την υπόλοιπη ομάδα ΤΟΥΣ"

- "Του είπα να μην βγει να πει ότι θα χαρίσει τις μετοχές του στην ΕΣΗΕΑ γιατί θα εκτεθούμε και μου απάντησε ότι εμένα δεν με ξέρετε καλά , πετάω τα χρήματα από μπαλκόνι. Είδατε εσείς να πέφτουν από μπαλκόνια 15 εκ. ευρώ που πήρε από τον Μπόμπολα;"

- "Καλύπτει τον κουμπάρο του Γιάννη Ραπτόπουλο που χρωστάει 40 εκ. ευρώ στο ΙΚΑ και δεν έχει το σθένος να βγει έστω να τον υποστηρίξει μιας και του έδωσε την βίλα και τα έξοδα για τον χλιδάτο γάμο με την Κιμ που είχε και σκηνοθέτη τον Τάσο Μπιρσίμ"

- "Δεν μπορεί να κοροιδεύει τον κόσμο και να λέει ότι ζει στην Εκάλη αλλά έχει την ψυχή του στο Μενίδι για να δείξει ότι είναι φτωχόπαιδο και λαικός άνθρωπος"

- "Τον παρακαλούσα να κάνει ασφάλεια υγείας στους συνεργάτες του και μάλιστα του το είχε πει και ο Κοσμάς Σφαέλος αλλά ήθελε να έχει συνεργάτες με μπλοκάκια και ΤΕΒΕ"

- "Παραιτήθηκα όταν κατάλαβα έστω και αργά ότι έχει χάσει κάθε αξία και δεν ήταν ο παλιός Τριανταφυλλόπουλος. Δεν ήθελε να παρέμβει στον Χατζηνικολάου να σταματήσουν να μου επιτίθενται οι συνεργάτες του χωρίς λόγο, επειδή είχε διαφήμιση στα μέσα του".

- "Είπε ότι δεν παρεμβαίνει ποτέ να παίρνει τηλέφωνα αλλά δεν έκανε το ίδιο όταν ο ίδιος δημοσιογράφος του επιτέθηκε και μετά πήρε τον Κουρή και τον Χατζηνικολάου με αποτέλεσμα να απολυθεί ο δημοσιογράφος. Κατά τα άλλα δεν παίρνει ποτέ τηλέφωνα".

- "Τον προκαλώ και σήμερα και καθημερινά να με μηνύει και του υπόσχομαι ότι θα πηγαίνω στο αυτόφωρο όποτε με καλεί η δικαιοσύνη"

- "Η διαφορά μας είναι ότι ευτυχώς δεν θα γίνω ποτέ Μάκης Τριανταφυλλόπουλος"

- "Τσακώθηκε με τον Θέμο και πήρε 15 εκ, ευρώ από καραμπόλα χωρίς να πει ένα ευχαριστώ στους συνεργάτες του"

- "Λυπάμαι για τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Νίκο Ευαγγελάτο που και οι δύο ήξεραν να στέλνουν μηνύματα να τα προωθήσω σε γνωστούς μου στο troktiko και αφορούσαν σε διαφήμιση του newsit μέσω δημοσκοπήσεων ή άλλα παράπονα που είχε ο Χατζηνικολάου. Όμως και οι δύο όπως και άλλοι δημοσιογράφοι δεν βγήκαν να καταδικάσουν έστω και προσωπικά – φιλικά με ένα μήνυμα την φασιστική επιδρομή σε σπίτι και γραφείο (που προβλέπει ο νόμος). Πόσο μάλλον όταν δεν βρέθηκε τίποτα(μέχρι τώρα) στα αρχεία που μου κατασχέθηκαν. Κάποια στιγμή θα κάνω μήνυση στον Νίκο Χ. με το ίδιο σκεπτικό που έκανε και ο Ψαρράς. Ότι βρίσκεται πίσω από το blog fimotro και το γνωρίζει όλος ο κόσμος(έτσι έλεγε ο Ψαρράς για εμάς). Για να δούμε θα πάνε να μπουκάρουν στο σπίτι του; Αν δεν αλλάξει ο νόμος θα γίνει κάποια στιγμή η μήνυση".

- "Όταν με συνέλαβαν δεν επικοινώνησα με κανέναν υπουργό όπως έκαναν κάποιοι άλλοι για να με συλλάβουν. Ο κατήφορος δεν έχει πάτο. Προσωπικά δεν έχω καταδικαστεί ΠΟΤΕ ούτε εκκρεμεί σε βάρος μου οτιδήποτε εκτός από τις μηνύσεις που έχει κάνει ο Μάκης. Αντίθετα ο Μάκης βαρύνεται με αρκετές καταδίκες".

- "Ο Γιώργος Ψαρράς έκανε μήνυση για να πάω τρεις ημέρες στο αυτόφωρο και έφυγε για την Χαλκίδα. Όμως δεν περίμεναν ότι θα ζητήσω να δικαστώ την ίδια ημέρα με αποτέλεσμα να τρέχει να γυρίσει πίσω. Έκανε μήνυση και την κοπάνησε. Όμως δεν έκανε μήνυση στον Κουρή που έγραψε τα ίδια και τα υποστηρίζει μέχρι και σήμερα για το θέμα της telepassport. Δεν κυνήγησε το troktiko όμως στοχοποίησε προσωπικό εμένα επειδή ήταν μέρος σχεδίου που είχε με τον Τριανταφυλλόπουλο".

- "Βγάζει εκπομπές για την Βατίδου και όχι για τον Παύλο Ψωμιάδη που έφαγε 500 εκ. ευρώ από την ΑΣΠΙΣ ενώ δεν λέει κουβέντα για τον κουμπάρο του και τον Κουρή για τα εικονικά τιμολόγια. Αντίθετα ασχολείται με το περγαμόντο που βγάζει ο εκδότης"

- "Εξέλαβε ως αδυναμία ότι δεν απαντούσα τόσο καιρό όμως από εδώ και πέρα θα το κάνω από την εκπομπή μου".

- "Είχε το θράσος να στείλει κρυφή κάμερα μέσα στο δικαστήριο για να απαθανατίσει την μεγάλη στιγμή της δίκης για πλημμέλημα χωρίς να ξέρει ότι δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο σε βάρος μου".

- "Καλά τους κάνει το troktiko και επιτίθεται σε όλους και ποτέ δεν θα αποκαλύψω κάποιους που ξέρω ότι είναι από πίσω."


ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ! ! ! ! ! ! ! !

Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι για να σκοτώσεις τον Θέμο....

Παραιτήθηκα από την εκπομπή σου αγαπητέ Μάκη στις 27 Οκτωβρίου όταν ήσουν στην Θεσσαλονίκη, με έκτακτη σύσκεψη που έκανα στο γραφείο. Ο λόγος ήταν ότι από το διαδίκτυο ένας άνθρωπος που ήταν συνεργάτης του φίλου σου Νίκου Χατζηνικολάου, με συκοφαντούσε χυδαία και δεν έβλεπα καμία κίνηση από μέρους σου που να.....
Εδείχνει την έμπρακτη στήριξη του συνεργάτη σου. Όχι βέβαια προς τον κ.Παπαγιάννη -και το τόνισα- αλλά προς τον κ.Χατζηνικολάου, ο οποίος θα μπορούσε να πει στον συνεργάτη του να συνεχίσει την αυστηρή κριτική αλλά όχι την συκοφαντία σε βάρος μου. Στις 26 Οκτωβρίου το απόγευμα μου είπες να μην δίνω σημασία σε αυτά τα πράγματα και να παρακαλέσω τα παιδιά στο troktiko (με τα οποία υπάρχει επικοινωνία με e-mail) να μην γράφουν τίποτα για τον Νίκο Χατζηνικολάου, το ALTER και τα πλαστά τιμολόγια. Μάλιστα τέθηκε το δίλημμα ότι αν δεν κατεβάσει το troktiko, το θέμα με τα πλαστά τιμολόγια θα… έσπαγε το συμβόλαιο σου με το κανάλι!!! Υποτίθεται ότι έτσι σου είπαν. Και μου το μετέφερε ο δικηγόρος σου. Από τον σταθμό βέβαια μου το διέψευσαν. Σου ανέφερα αγαπητέ Μάκη ότι δεν μπορώ να πιέζω ανθρώπους που θέλουν να γράφουν στο διαδίκτυο και ότι δεν μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο με το κανάλι γιατί πολύ απλά η σύμβαση δεν έχει σχέση με το τι γράφουν τα blog.

Επέμεινες ότι έπρεπε να σταματήσουν να ασχολούνται με τον ...
Νίκο Χατζηνικολάου επειδή όπως είπες: “Μας δίνει διαφήμιση για το zougla.gr”. Δεν ήθελες να τον πάρεις τηλέφωνο για αυτό τον λόγο. Να μην κοπεί η διαφήμιση και ας με συκοφαντούσε ο συνεργάτης του. Εκεί ράγισε το γυαλί. Μάλιστα μου μετέφερες κάποια πράγματα που υποτίθεται ότι σου είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου αλλά επειδή είναι σοβαρά δεν θέλω να τα…ακουμπήσω. Μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρω αν πράγματι στα είπε.

Στις 27 Οκτωβρίου εστάλη e-mail στο troktiko (προφανώς και υπάρχει) με την παράκληση να μην γράψει για τα πλαστά τιμολόγια του ALTER γιατί όπως έλεγες κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι οι δημοσιογράφοι της εκπομπής. Εκείνο το βράδυ τα πράγματα ηρέμησαν. Στις 28 Οκτωβρίου(αν δεν κάνω λάθος) παρ’ ότι ο κ.Παπαγιάννης συνέχισε τις συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος μου (μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν έχω καταδικαστεί ποτέ, δεν κατηγορούμαι για τίποτα και μόνο μάρτυρας έχω πάει σε δίκες που σε αφορούσαν, κτλ, κτλ)και πάλι δεν υπήρξε καμία αντίδραση από σένα. Γνώριζες ότι ο Γ.Παπαγιάννης είχε σχέσεις με τον Γ.Κουρή και τον Ν.Χατζηνικολάου και άρα δεν είναι λογικό να συκοφαντεί έναν άνθρωπο του σταθμού. Δεν λέω να μην του ασκεί κριτική αλλά μην γράφει ψευδή γεγονότα. Τότε λοιπόν παραιτήθηκα. Όταν το έμαθες πήρες το αυτοκίνητο και επέστρεψες πολύ γρήγορα από την Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι με πήρες δύο τηλέφωνα αλλά δεν το σήκωσα γιατί επερχόταν μεγάλη σύγκρουση και δεν ήθελα να με μεταπείσεις για άλλη μια φορά να γυρίσω στο γραφείο. Άφησα να καταλαγιάσει το κλίμα.

Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου σε πήρα τηλέφωνο και σου ζήτησα να βρεθούμε. Πράγματι συναντηθήκαμε στο σπίτι σου παρότι σου ζήτησα να γίνει αλλού το ραντεβού γιατί δεν ήθελα να είναι μπροστά άλλα πρόσωπα συγγενικού σου περιβάλλοντος. Μου υποσχέθηκες ότι δεν θα είναι κανένας όπως και έγινε. Συναντηθήκαμε στο σπίτι σου και συζητήσαμε. Εκεί ουσιαστικά έθεσες θέμα ότι δεν μπορεί να γράφονται πράγματα που ούτε ο ίδιος δεν βγάζεις, όπως με τα πλαστά τιμολόγια. Και εδώ ανέφερες τον Νίκο Χατζηνικολάου και το θυμάσαι αλλά δεν θα μπω στην λογική να εμπλέξω τρίτο για κάτι που δεν γνωρίζω αν είπε. Γιατί αν το επιβεβαιώσει τότε πάμε σε άλλες …λογικές!

[…] Παράλληλα όμως αγαπητέ Μάκη έγινε και κάτι άλλο. Ξεκίνησε επιθέσεις σε βάρος σου ο Γιάννης Παπαγιάννης και τότε ότι δεν έκανες για τον Σωκράτη το έπραξες για τον εαυτό σου. Χάλασες τον κόσμο. Κάποια στιγμή σε πήρε ο Γ.Κουρής στο τηλέφωνο του σπιτιού σου και τον είχες ανοιχτή ακρόαση και σου είπε ότι «τον Παπαγιάννη τον έχω για να μου κάνει τις δουλειές». Εδώ δεν μπορώ να ξέρω τι εννοούσε και προσπαθούσε να σε ηρεμήσει να μην κάνεις φασαρία.. Όμως απαίτησες να φύγει και το κατάφερες. Έτσι έγραψε και ο ίδιος στο blog του και δεν το διέψευσες ποτέ. Ήταν το μόνο που δεν θα σου ζητούσα να κάνεις όταν ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος με καθύβριζε. Για σένα όμως το έκανες. Και το θεωρώ απαράδεκτο.

[…] Όμως μου κάνει εντύπωση ότι στις αρχές του 2009 θυμήθηκες για το troktiko και δεν το θυμάσαι όταν με έπαιρνες τηλέφωνο για να μεταφερθούν θέματα κατά του Καραμήτσου και του Αναστασιάδη σε μια περίοδο που είχαν καταλαγιάσει τα πράγματα. Τότε Μάκη ήξερες και μετά το ξέχασες; Θυμάσαι πάλι τι σου απάντησα; «Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα». Άλλη μια φορά το έκανες και αφορούσε στον κ.Κοντομηνά. Να γράψει το troktiko κατά του προέδρου του ALPHA επειδή δεν σου πλήρωνε «νταβατζιλίκι» το πρόστιμο δικαστηρίου για εκπομπές που έγιναν επί προεδρίας άλλου ιδιοκτήτη και ενώ τα μεταφερόμενα χρέη από τον ΣΚΑΙ στον ALPHA αφορούσαν σε μεταγενέστερη περίοδο. Άρα δεν έπρεπε να πληρώσει ο Κοντομηνάς τα σπασμένα άλλου και αυτό στο είχα εξηγήσει πολλές φορές. Πάλι δεν έστειλα e-mail στα παιδιά του troktikou (σε αυτούς δηλαδή που γνώριζα). Ο μισθός μου είναι συγκεκριμένος και χωρίς …αέρα.

Όλα τα παιδιά του γραφείου έγραφαν για το «Πρώτο Θέμα» και ποτέ δεν κανόνισες να πληρωθεί κάποιος έστω και 1 ευρώ. Αυτό έγινε σε συνεννόηση δική μου με τον Τάσο Καραμήτσο που πράγματι έβγαλε ένα ποσό το οποίο κάθε μήνα μοίραζα σε διαφορετικά παιδιά και κρυφά από εσένα. Η αλήθεια είναι ότι στους δημοσιογράφους έλεγα ότι το ήξερες για να μην έρθουν σε δύσκολη θέση. Παίζαμε κρυφτό δηλαδή για να τους δώσω κάποια χρήματα παραπάνω. Σε αυτό μπορείς να με κατηγορήσεις ότι σε εξαπάτησα. Βέβαια αργότερα επειδή είχα τύψεις και όταν τελείωσε η συνεργασία σου με την εφημερίδα, στο είπα και απλά με κοίταξες. Μην πεις δηλαδή ότι έστω και εκ των υστέρων δεν το γνώριζες. Όπως λες ψευδώς τώρα.

Τα χρήματα αυτά τα έδινε η εφημερίδα με εντολή Θέμου και Καραμήτσου και τα μοίραζα ΌΛΑ στο γραφείο. Συμβολικό ποσό αλλά ουσιαστικό για να επιβραβεύονται οι δημοσιογράφοι που έγραφαν στην εφημερίδα.

Όμως πήρες 15 εκ. ευρώ από την «βρώμικη υπόθεση» όπως έλεγες και ενώ νωρίτερα δήλωσες ότι θα δώσεις τις μετοχές σου στην ΕΣΗΕΑ ή θα τα χαρίσεις. Αλλά την εφημερίδα θα την κλείσεις. Και πάλι σου είπα πολλά πράγματα στα οποία επιβεβαιώθηκα πολλούς μήνες αργότερα. Μόνο και μόνο για να προστατεύσω τον φίλο μου. Πούλα το ποσοστό και μην μιλάς με ηρωισμούς. «Όχι δεν με ξέρετε εγώ θα τα χαρίσω και αν πάρω χρήματα θα πετάξω από το παράθυρο». Πράγματι πήρες 15εκ ευρώ και δεν μπορώ να ξεχάσω ότι δεν κέρασες το γραφείο ούτε ένα κουτί με …πάστες. Εκεί δεν έκανες τις κινήσεις που έπρεπε. Ρόμπεν των …φτωχών με 15 εκ ευρώ δεν γίνεται χωρίς ένα τυπικό κέρασμα.

Δικά σου είναι τα χρήματα και τα κάνεις ό,τι θέλεις. Έτσι και αλλιώς είχες «αλλοιωθεί» κατά την άποψη μου πολύ νωρίτερα. Και στο είχα επισημάνει. Όπως πολλές φορές σου είπα ότι τα παιδιά στο γραφείο ΔΕΝ πρέπει να είναι ανασφάλιστα. Αλλά μάταια….

Από τον Απρίλιο και μετά από συνεχή και διαρκή αιτήματα έγινε κατορθωτό τον Σεπτέμβριο να δοθεί στους δημοσιογράφους μια αύξηση δυσανάλογη της δουλειάς που έκαναν και του ποσού που πήρες από την εφημερίδα. Δούλεψαν και τα παλικάρια εκεί και το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι της εφημερίδας. Ευτυχώς μου είπες κάνε ότι αύξηση νομίζεις στα λογικά πλαίσια. Προσπάθησα για το καλύτερο δυνατό και αυτό το ξέρουν τα παιδιά στο γραφείο. Ζήτησα να πληρώνονται με επιμίσθιο όλοι όσοι εργάζονται από το τηλεοπτικό γραφείο στην zougla.gr και οι οποίοι(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν παίρνουν ούτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!! Σε αυτό διαφωνούσα και μάλιστα το είχα αναφέρει δεκάδες φορές. Δυστυχώς μέχρι σήμερα η κατάσταση είναι ίδια. Οι δημοσιογράφοι να κάνουν τα πάντα και να μην πληρώνονται από το portal. Μακάρι να αλλάξει. Δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος έρχεται να εργαστεί σε ένα γραφείο πρέπει να δουλεύει με τα ίδια χρήματα για όλο τον όμιλο.

Υπήρξε ποτέ κάποια μικρή έστω καταγγελία για την συμπεριφορά μου στο γραφείο επί 17 χρόνια; Ποτέ. Και γι’ αυτό δεν θεωρούσες σκόπιμο να περνάς έστω και για βόλτα. Επί όσων άλλων λες να σου απαντήσω και σε αυτά: Γιατί να κρυφτώ πίσω από τον κ.Δ.Κοντομηνά; Δεν είναι κρυφή η θέση που έχω και στην ελεύθερη αγορά οι μεταγραφές γίνονται.

Από τις όποιες προτάσεις που είχα επέλεξα αυτή που θεώρησα καλύτερη. Όσο για το troktiko. Γιατί να κρυφτώ πίσω του; Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα. Θεωρείς τους bloggers παράνομους και ενώ γνωρίζεις ότι το καθεστώς είναι ξεκάθαρο. Εδώ γράφεις ΕΣΥ την ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ στο zougla.gr και δεν θέλεις να το δείχνεις και κατηγορείς τους bloggers; Δες τι γράφεις: «Θυμήσου επίσης ότι ο Τριανταφυλλόπουλος έγινε έξω φρενών, όταν το κατάλαβε, γιατί είχε απαγορεύσει στα μέλη της δημοσιογραφικής του ομάδας να συμμετέχουν σε blogs».

Απαγόρευσες σε μέλη της ομάδας σου να έχουν blog αλλά έκανες blog στο portal σου και παράλληλα ζητούσες να περαστούν σε άλλο blog κάποια ζητήματα σου.
Ε, λοιπόν Μάκη επειδή κάνεις το κορόιδο θα σου πω με την ειλικρίνεια που έχω(περίεργο πως άλλαξες άποψη για τον συνεργάτη σου τόσο γρήγορα για ένα παλιοportal;) ότι: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ BLOG. Ικανοποιήθηκες τώρα Μάκη; Εύκολο είναι να το μάθεις. Ξέρεις εσύ.

Λίγο με νοιάζει αν λες…κατασκεύασμα το troktiko αλλά περισσότερο με ενοχλεί που απαξιώνεις τους bloggers. Εντάξει το επόμενο κείμενο σου θα λέει ότι δεν διαφωνείς μαζί τους (για να μην σε κράξουν) αλλά διαφωνείς με δημοσιογράφους που έχουν κτλ κτλ.

Ε, όχι και σε εξαπάτησα Μάκη. Αν δηλαδή είναι αδίκημα το ότι λανθασμένα θεώρησες ότι δημιούργησα το troktiko τότε έχεις βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Τόσο που εσύ δεν μπορείς να τον δεις. Υπάρχει αξιοπρέπεια Μάκη και γιαυτό έφυγα. Αυτό είναι αλήθεια. Μην ξεχάσεις Μάκη ότι η ειλικρίνεια μου φάνηκε από όσα κατέθεσα για την υπόθεση του Θέμου και όχι για όσα ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ να καταθέσω. Τα ίδια που είπα τα ίδια και θα πω. Πρέπει να θυμηθείς ότι στον Κουκοδήμο δεν είπες ποτέ: «Τα νόμιμα». Εγώ του το είπα. Εκείνη την ώρα έπαιζες με τους ασυρμάτους σου. Έκανα νόημα σε σένα επειδή δεν άκουγες τι έλεγε να ακολουθήσεις αυτό που είπα και επανέλαβες το …ιστορικό: «τα νόμιμα». Το θέμα είναι και τι σου είπε. Αυτό δεν το θυμάσαι γιατί έπαιζες με τα καλώδια. Γιαυτή την υπόθεση πολλά δεν έχουν ειπωθεί. Αλλά ψέματα δεν λέω όπως και δεν το έκανα τότε δεν θα το κάνω και τώρα. Η αδικία δεν μου αρέσει. Και δεν την ανταλλάσσω ούτε με 50 εκ ευρώ.
Λες παρακάτω στην ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ:

«Εμείς, τουλάχιστον, που είμαστε κοντά του (στον Μάκη δηλαδή) όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουμε την πάγια θέση του ο δημοσιογράφος να μην κρύβεται ποτέ πίσω από την ανωνυμία και όταν έχει κάτι να γράψει, να το γράφει καθαρά και ξάστερα με την υπογραφή του και όχι με την… τρωκτική προβιά του…»

Μα, βρε Μάκη αφού εσύ την γράφεις την ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του ίδιου σου του portal! Το θέμα δεν είναι ότι γράφεις ως ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ. Είναι μια στήλη ανώνυμη. Η ουσία είναι ότι γράφεις δήθεν ως τρίτος. Ούτε οι bloggers δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Ποινικοποιείς και την πνευματικότητα και λες πως από τον ηγούμενο Εφραίμ και τον Τριανταφυλλόπουλο πήγα στον Κοντομηνά.

Δες με τι αλαζονεία ανεβάζεις εσένα και ρίχνεις ίδιος ίδιος. Οι υποθέσεις για ίδιος οποίες διώκεται ο Κοντομηνάς θα κριθούν από τα δικαστήρια αλλά προφανώς έβγαλες απόφαση. Το θέμα ίδιος δεν με αφορά. Δεν είμαι νομικός σύμβουλος. Το να χτυπάς ίδιος κάποιον επειδή πήρε έναν πρώην συνεργάτη σου, είναι ολίγον τι φτηνό. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να παραιτηθούμε όλοι από την ομάδα σου επειδή ίδιος καταδικαστικές αποφάσεις. Με την ίδια λογική εσύ γιατί δεν παραιτείσαι από τον ΑΝΤ1 που ο Μ.Κυριακού έχει ήδη πρωτόδικη καταδίκη για κακουργήματα; Γιατί δεν παραιτείσαι από το κανάλι που εργάζεσαι και υπάρχει η ιστορία με τα πλαστά τιμολόγια κάτι που δεν έγραψες ποτέ στο portal σου αλλά αντίθετα μου ζήτησες να προσπαθήσω να πείσω το blog troktiko να μην γράψει τίποτα. Ποινικοποιείς και ίδιος κοινωνικές σχέσεις;

Πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση ρωτάω πάντα κάποιους ανθρώπους που συμβουλεύομαι και στην συγκεκριμένη περίπτωση το ίδιο έπραξα και για την πρόσληψη μου στον κ.Κοντομηνά του οποίου αποδέχθηκα την πρόταση. Δεν έχω πάρει οικόπεδο από μοναστήρι και δεν έχω λόγο να κρύβω οτιδήποτε.

Έτσι λοιπόν και ο κ.Κοντομηνάς –ίδιος τιμήν του- μου είπε ότι δεν τον απασχολεί καθόλου αν έχω σχέσεις με το Άγιο Όρος, το Βατοπαίδι ή τον ηγούμενο ή με οποιοδήποτε άλλο μοναστήρι. Και μόνο αυτό μου έδειξε ότι δεν είναι εμπαθής. Γι’ αυτό και το δέχθηκα. Το χειρότερο ίδιος Μάκη είναι ότι δεν μετάνιωσα που πήγα στην θέση που είμαι τώρα ίδιος και ότι δεν μετάνιωσα που έφυγα από την εκπομπή σου. Δυστυχώς δεν έγινε σεβαστή η πρώτη μου δήλωση ότι έφυγα για προσωπικούς λόγους αλλά μετά την άθλια επίθεση σου έπρεπε να απαντήσω με λεπτομέρειες. Σεβάστηκα την συγγενική σχέση ίδιος κουμπαριάς και γι’ αυτό έγραψα στην ανακοίνωση ότι έφυγα για προσωπικούς λόγους. Δυστυχώς πάλι Μάκη εσύ δεν ξέρεις τι σημαίνει φιλία και συγγενική σχέση. Αργά το κατάλαβα. Οι περισσότεροι στον χώρο με γνωρίζουν και ξέρουν αν όσα γράφω είναι αληθή. Αυτοί θα κρίνουν. Αν κάνεις τέτοια επίθεση σε μένα που ήμουν 17 και πλέον έτη δίπλα σου και δεν έδωσα ΠΟΤΕ κανένα δικαίωμα τότε σημαίνει ότι στον στρατό δεν σε αδίκησαν με το I5. Τo πήρες με το σπαθί σου. Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια είναι η κατηγορία που μου προσάπτεις. Και μάλλον ούτε εσύ. Δεν έχω σκοπό να απαντήσω σε οποιαδήποτε άλλη αθλιότητα γράψεις. Δεν είναι τα πράγματα ίδιος νομίζεις. Ξεκίνησες έναν πόλεμο που δεν ήξερες που θα σε βγάλει. Η ζωή μου είναι τόσο διάφανη και το μόνο που ίδιος να μου προσάψεις είναι ότι είμαι ο κατασκευαστής ίδιος blog. Και αυτό είναι ανακριβές. Χάσαμε τα λογικά ίδιος, δηλαδή…

Υ.Γ: Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι να πας στο γραφείο στο «Πρώτο Θέμα» για να σκοτώσεις τον Θέμο ίδιος είπες σε μένα και στον δικηγόρο σου Γ.Αγιοστρατίτη. Είχες μαζί σου το όπλο. Προσπάθησα να σε σταματήσω και έβαλα κόσμο να πάρει να ενημερώσει τον Θέμο να μην πάει στο γραφείο.(Ούτε ο ίδιος το ξέρει ότι το έκανα και εσένα πάλι στο…απέκρυψα). Ο Θέμος πράγματι δεν ήταν στο γραφείο. Μην επιχειρήσεις να κάνεις το ίδιο με μένα. Άδικος κόπος. Δεν με νοιάζει. Τζάμπα ….μάρτυρα θα με κάνεις.

 Να προσέχεις τον εαυτό σου και δεν χαλάει ο κόσμος να ρίχνουμε τον
εγωισμό μας καμιά φορά. Τι και αν έφυγα; Φυλακισμένος ήμουν; Θα το
πληρώνω μια ζωή με λάσπη και συκοφαντία; Το πλήρωσα όσο ήμουν σε σένα θα
το χρεώνομαι και που έφυγα(με προσωπικές επιθέσεις από εσένα; Κούλαρε
λίγο. Μην πέφτεις στο επίπεδο να μιλάς με μας τους ... διαφθαρμένους.
Προσωπικά τον πήχη της ηθικής τον έχω βάλει χαμηλά και τον περνάω. Εσύ
πάλι για τα μάτια του κόσμου τον έβαλες ψηλά. Απαντάω τώρα γιατί πολύ
απλά τώρα προκλήθηκα.»


ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ

Η ιδέα και το όραμα του Σωκράτη Γκιόλια
 
Δημοσιεύθηκε: 19/07/2010   http://troktiko.blogspot.com/
Η ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ...


ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΑΝ BLOG σας αναφέρουμε ότι ΤΟ  ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ του troktiko.blogspot.com ήταν του Σωκράτη Γκιόλια!ΝΑΙ η ιδέα και το όραμα αυτού του blog άνηκε στον Σωκράτη Γκιόλια και όλοι εμείς πορευτήκαμε με τούτη την ιδέα,ενός ανεξάρτητου blog που θα μπορούσε να είναι η φωνή όλων σας.Αυτό που ήθελε ο Σωκράτης Γκιόλιας είναι να υπάρχει ένα ανεξάρτητο μέσο στο οποίο όποιος αισθάνεται αδικημένος, να μπορεί να εκφράσει το παράπονο του,την καταγγελία του χωρίς δόλο και σκοπιμότητες!Και βάση αυτού πορευτήκαμε όλοι εμείς χωρίς καλά καλά να γνωριζόμαστε μεταξύ μας αφού άλλωστε είμαστε χιλιάδες! Η ανιδιοτέλεια ήταν πάντα ο οδηγός μας για να βάζουμε το οποιοδήποτε κείμενο!Αυτό πλήρωσε ο Σωκράτης Γκιόλιας.Για όλους εμάς ουσιαστικά πλήρωσε..
όσο για το κείμενο που μπήκε νωρίτερα,συγχωρέστε μας υπάρχουν και νέα παιδιά που όντως δεν γνώριζαν το Σωκράτη μας και το ΟΡΑΜΑ του για το οποίο και πλήρωσε.Το όραμα του Σωκράτη ήταν να μην ανήκει σε κανέναν,,,Οι τίτλοι ιδιοκτησίας ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ!

Η Σεμίνα για τον Σωκράτη

Με ξύπνησαν στις 7, για να μου πουν ότι σε σκότωσαν.
Το θεώρησα ηλίθιο αστείο και προσπάθησα να ξανακοιμηθώ.
Μου ήλθε όμως, στο μυαλό, το πρόσωπό σου και η συνάντησή μας πριν λίγο καιρό...
Αυτή η μανία σου να μου απευθύνεσαι πάντα, στον πληθυντικό...(Σπάνιο πράγμα, κάποιος
να σέβεται, όχι το πρόσωπο, αλλά τουλάχιστον την εμπειρία του άλλου.)
Μιλήσαμε για
πρόσωπα και πράγματα, που διαμορφώνουν τη σύγχρονη χούντα. Μου έλεγες τα σχέδια
σου και τις μεγάλες έρευνες που ετοίμαζες.
Ανοιξα αμέσως, τον υπολογιστή, μπήκα στο μπλογκ και δεν πίστευα στα μάτια μου,
έβαλα ΝΕΤ και μιλούσαν για σένα, ανοίγω μηχανικά το κινητό μου,
''SOCRATES'', ήσουν ακόμη εκεί, μαζί με τα μηνύματά σου.

Ρε συ, σε φάγανε τελικά, θυμάσαι που σου έλεγα συνέχεια -σε κάθε επαφή μας-
πρόσεχε, πρόσεχε, δε είσαι απλώς ένα ποντίκι που βρυχάται,
είσαι ο καθρέφτης του βούρκου τους. Ο ξένος, στη συμμορία τους.
 -Μπα δε με χτυπάνε εμένα, δεν τους συμφέρει.

Είδες που δεν τα υπολόγισες σωστά; Τελικά είναι τόσο απλή ιστορία, ένα συμβόλαιο
θανάτου, 13-20 σφαίρες, πριν το ξημέρωμα και καθαρίζουν.
Ομως οι εντολείς, μάλλον την πάτησαν άσχημα, γιατί τώρα και το αρχείο σου θ ανοίξει και
κάποιοι συνεργάτες σου θα μιλήσουν -δεν μπορεί να μη μιλήσουν-
και το Διαδίκτυο που τόσο αγάπησες,
απέκτησε τον γαζωμένο από 13 σφαίρες, μάρτυρά του.
***

Α, ρε Σώκρατες, δεν θα πεις ξανά, απηυδησμένος: -Αμάν ρε παιδιά!

Σεμίνα Διγενή


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 
ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου