Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

"ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΓΕΙΑ"....

Οι Έλληνες αγκομαχούν καθημερινά όλο και περισσότερο και οι ευρωπαίοι του Συμβουλίου ΕΚΟΦΙΝ στις Βρυξέλλες "πετάνε την σκούφια τους" για μας.....
«Η υλοποίηση του προγράμματος έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας», υπογράμμισε ο κ. Γιούνκερ. Η αίσθηση που αποκομίσαμε είναι πως το πρόγραμμα εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία και καταδεικνύει την πολιτική βούληση της Ελληνικής κυβέρνησης να πετύχει τους στόχους, πρόσθεσε.

Πολύ καλά μας τα είπανε...."η βούληση της Ελληνικής κυβέρνησης". Κάτι δηλαδή σαν το "για το καλό όλων μας, αλλά χωρίς εσάς τους  Έλληνες του καθημερινού μόχθου"...

Και η δυσωσμία της "χρεωκοπίας" μας συνεχίζει να φέρνει στο φως ακόμη μία σπατάλη των "οικονομικών φωστήρων" μας στη βουλή.
"Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας σε 3 εκατ. ευρώ ανήλθε η ζημιά που κλήθηκε να καταβάλει το Ελληνικό Δημόσιο προκειμένου να καλύψει τις απώλειες των ασφαλιστικών ταμείων από το δομημένο ομόλογο των 280 εκατ. ευρώ, το οποίο αγοράστηκε τον Φεβρουάριο του 2007 μέσω της «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή».
Το οποίο καταβλήθηκε ως έκτακτη οικονομική ενίσχυση στα εν λόγω Ταμεία, αφού υπολογίστηκε η απόδοσή τους με το αν είχαν καταθέσει τα ίδια ποσά στην Τράπεζα της Ελλάδος με το επιτόκιο τρέχοντος κεφαλαίου που ήταν 3,92% ετησίως"

Και εσύ Έλληνα των 650 ευρώ βασικού μισθού και της ανεργίας, μπορείς να φωνάξεις...."ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΓΕΙΑ".

Αφιερωμένο σε όσους νιώθουν κάπως έτσι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου