Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΔΩΣΑΝ "ΧΩΡΟ" ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΝΕΝΤΙΜΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ...

"Ανάθεμα την ώρα, κατάρα την στιγμή,
σκοτώσαν οι εχθροί μας το γελαστό παιδί"...

Σήμερα τα ξημερώματα στις 05:25 σκοτώσανε τον Σωκράτη Γκιόλια, οι ισχυροί "εχθροί" της κοινωνίας μας που σίγουρα βρίσκονται ανάμεσα στους διεφθαρμένους πολιτικούς και μεγαλομαφιόζους-επιχειρηματίες της Ελλάδας. 
Εκτός...και αν τους πήραν τα ινία οι "ξένοι".
Ποιός ξέρει άραγε ποιός ενοχλήθηκε τόσο πολύ, που έδωσε "κλεμένα αργύρια" για το συμβόλαιο της δολοφονίας του?

 Ό Σωκράτης Γκιόλιας ήταν ένας μαχητής, που δεν φοβήθηκε να τα βάλει ακόμη και με το πρώην ισχυρό αφεντικό του, τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που πάντα τον φύλαγαν αστυνομικοί επί 24ώρου βάσης, ενώ ο ίδιος ήταν ανυπεράσπιστος για χάρη μίας ακόμη δημοσιογραφικής επιτυχίας την οποία "καρπόνονταν" ο πιο πάνω "Ζορό". 

 Οι "εχθροί" μας όμως, δεν κάνουν διακρίσεις ανάμεσα σε έντιμους και ανέντιμους. Μόνο ένα τηλεφώνημα αρκεί για να πετύχουν οι  "μεγαλομαφιόζοι" αυτής της χώρας το σκοπό τους. Να κοιμούνται δηλαδή τον "ύπνο του...αδίκου".
Ξέρουν αυτοί...γιατί όπως φαίνεται τους ξέρει και η Ελληνική αστυνομία που του υπηρετεί και τους προστατεύει δεκαετίες τώρα. Άλλοτε με "ευχάριστα" και άλλοτε με "δυσάρεστα" συναισθήματα. Παρόλα αυτά σιωπούν...

Το κωμικοτραγικό είναι ότι ο μέσος πολίτης πλέον ξέρει και αυτός πάνω-κάτω ποιοί είναι. Φανταχτερά αμάξια, και κότερα με "πόθεν έσχες" του κώλου...
 Καλά-καλαααά...θα έρθει και η σειρά σας και θα την ζήσετε με όλη την "πολυτέλεια" που σας επιφυλάσει ο μέσος πολίτης.
Με "πούπουλα και πίσσα" στην πυρά...κύριοι μεγαλομαφιόζοι-επιχειρηματίες της χώρας μου. 
Μπορούμε και εμείς να γίνουμε "δολοφόνοι" των δολοφόνων...
Ποιός ξέρει? Ίσως τελικά να πρέπει εμείς να γίνουμε οι τρομοκράτες των "διεφθαρμένων" πολιτικών που ξεπουλάνε την ζωή των παιδιών μας στους μαφιόζους-επιχειρηματίες των μεγάλων "σαλονιών" και του υποκόσμου της νύχτας. 

 Πορνεία, ναρκωτικά, εκβιασμοί...και "η γη γυρίζει" ακόμη... επειδή εμείς αντέχουμε και καταπίνουμε καθημερινά αυτά τα απάνθρωπα εγκλήματα.
"Ουέ και αλοίμονο"...εάν σταματήσουμε να καταπίνουμε, και βγούμε στους δρόμους. Θα πάρουμε "σβάρνα" όλα τα "παράσιτα" της νύχτας και της ...ημέρας.

Άλλωστε "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι", και αυτά τα παράσιτα της "ημέρας" που περνιούνται για "καρχαρίες" ας μην χαίρονται...γιατί η "πισίνα" στην οποία κολυμπάνε είναι μικρή για τα "κυβικά" της ψευτομαγκιάς τους. 
Κάνουν "μπαμ" με άλλα λόγια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου