Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

"Στην Υγειά μας, βρέ..."

Επειδή το όλο θέμα χωλαίνει από αποδείξεις, καλό θα ήταν ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΕΡΤ να δώσει πιο λεπτομερής ανακοίνωση για το κόστος της εκπομπής και τους μισθούς γενικότερα και όχι να ανακοινώνει μόνο τα ετήσια ποσοστά ζημιών σε εκατομύρια ευρώ.Το μάνατζμεντ με ανακοινώσεις αποπροσανατολισμού, είναι "από χέρι" αποτυχημένο και δεν αξίζει τα λεφτά του.

Είναι προκλητική η συμπεριφορά της κρατικής τηλεόρασης, από την στιγμή που σιωπεί σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Σιωπή ίσον "συγκάληψη".

Και επιτέλους η νέα κυβέρνηση ας βρεί μια χρυσή τομή που θα επιτρέπει την δημοσιοποίηση των αμοιβών "δημόσιων" και "γνωστών" προσώπων (καλιτέχνες δηλ. πάντα κατά το νομικό μας σύστημα),οι οποίοι αμοίβονται από την φορολόγηση των Ελλήνων πολιτών.

Όσο για τον κύριο Παπαδόπουλο Σπύρο, ο οποίος δεν βγαίνει να δημοσιοποιήσει ο ίδιος εθελοντικά την αναλυτική σύμβαση αμοιβής που έχει με την ΕΡΤ, μόνο κακό κάνει στη εικόνα του και φυσικό είναι να του τα σέρνει ο Έλληνας πολίτης που αγκομαχάει στην ανεργία και στην εξαθλίωση εν έτη 2009.

Τέλος, εάν αποδειχτεί ότι είναι αληθινά τα ποσά της αμoιβής του, ας αναλογιστούμε εάν αυτός είναι ένας ακόμη "σκανδαλώδες" στημένος τρόπος "οικονομικής ενίσχυσης" επίδοξων υποψήφιων βουλευτών, από τα προσκείμενα πολιτικά κόμματα που ψάχνουν "δημόσια" (δηλ. αναγνωρίσημα) πρόσωπα και όχι "πραγματικούς" πολιτικούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου